În perioada 25 septembrie-13 octombrie 2017 am desfășurat în școală acțiunea de voluntariat ,,GHIOZDANUL CU RECHIZITE”, o acțiune care are ca scop prevenirea abandonului școlar, prin susținerea cu rechizite a copiilor defavorizați, astfel încât să poată continua studiile. Am reușit să adunăm suma de 2376 Ron, din care am achiziționat ghiozdane echipate cu rechizite (penar echipat, caiete, învelitori) pentru cei 20 de copii de la Centrul de Zi din oraș.

             Gestul făcut de copiii donatori a fost remarcabil, ei dovedind deschidere și empatie față de colegii beneficiari. Mulțumesc pentru implicare și susținere în cadrul acestei acțiuni de voluntariat: doamnelor director, cadrelor didactice, părinților, reprezentanților din Consiliul Școlar al Elevilor și elevilor donatori. Sperăm că am adus o rază de soare pe chipul copiilor beneficiari și mai ales că  i-am motivat să se implice mai mult în activitățile școlare, desfășurate atât în cadrul școlii cât și la Centrul de Zi.

              Cu siguranță ,,o educație bună este izvorul întregului bine din lume”, fiecare copil meritând să beneficieze de condițiile favorabile dezvoltării în plan intelectual și emoțional, iar copiii sunt cei care vor menține vie apa acestui izvor al binelui și cunoașterii”, prin participare la activitățile educative.